Richard Verwoert

Ik ben Richard Verwoert, 23 jaar en woon in Kesteren. Sinds 2014 ben ik voorzitter van de jongerenraad. Ik wilde toen een jongerenraad omdat dat een mooie manier is om met de gemeente mee te praten, samen met andere jongeren. We worden gehoord en geholpen door de gemeente. Daardoor is dit de ideale manier om samen met andere jongeren de mening van ons te laten horen.

Richard Verwoert

23 jaar
Kees Evers

Hoi, ik ben Kees en studeer bos- en natuurbeheer. Iets meer als een jaar geleden heb ik me bij de jongerenraad aangesloten. Ik wilde graag meer weten over de politiek. In het laatste half jaar heb ik al aan verschillende projecten van de jongerenraad meegedaan en heb ik veel mensen uit de politiek ontmoet. In die tijd heb ik veel geleerd en veel ervaring opgedaan. Tot nu toe is mijn ervaring bij de jongerenraad dus een groot succes.

Kees Evers

21 jaar
Aline van Ewijk

Hoi, ik ben Aline ik ben 17 jaar en zit op het Hoornbeeck college in Amersfoort waar ik de opleiding voor onderwijsassistente volg. Ik zit 3 jaar in de jongerenraad, wat super gezellig is en ik vind het super leuk om te doen. Mijn taak in de jongerenraad is het beheren van de Instagram pagina. Ik wil graag iets doen voor de jongeren in de gemeente en zie dat de gemeente ook echt naar ons luistert.

Aline van Ewijk

17 jaar
Henry Draaijer

Hallo, mijn naam is Henry Draaijer. Naast mijn opleiding Bedrijfskunde ben ik Algemeen Bestuurslid van de Jongerenraad van Neder-Betuwe. En waarom zou ik dat doen? Omdat ik veel leuke dingen doe en leer, ik vergroot mijn netwerk, geef de Gemeente advies en discussieer mee met thema's die betrekking hebben op jongeren. Het mooiste vind ik nog dat er ook daadwerkelijk naar ons geluisterd wordt en dat onze adviezen uitgevoerd worden. Het mooiste voorbeeld is de aanpassing in dienstregeling van het OV.

Henry Draaijer

21 jaar
Matthieu olde Heuvel

Hoi! Ik ben Matthieu. In de warme zomer van 2000 ben ik geboren in Dodewaard. Sinds kort woon ik in Kesteren. Na mijn middelbare school heb ik mijn propedeuse gehaald aan Academie Artemis. Ik vind super veel dingen leuk en interessant! Een van die dingen is politiek. Natuurlijk houd ik van onze eigen mooie gemeente Neder-Betuwe. Hoe kan ik die twee dingen nou beter combineren dan bij de jongerenraad te gaan?! Ik wil wat kunnen betekenen voor jongeren in de gemeente zoals ik. Groetjes Matthieu.

Matthieu olde Heuvel

21 jaar

Begeleider

Ralf Reinders

Ralf Reinders is jongerenwerker in dienst van Mozaiek Welzijn en begeleider van de Jongerenraad Neder-Betuwe. De begeleider is geen lid van de jongerenraad en mag dus ook geen beslissingen maken binnen de jongerenraad. Hij ondersteunt en adviseert, zodat de jongerenraad in staat is om de eigen doelen te behalen. (https://www.mozaiekwelzijn.nl/)

Ralf Reinders

44 jaar