Kees Evers

Hoi, ik ben Kees Evers. Meer dan drie jaar geleden heb ik me bij de jongerenraad aangesloten. Ik wilde graag meer weten over de politiek. In de laatste jaren heb ik al aan verschillende projecten van de jongerenraad meegedaan en heb ik veel mensen uit de politiek ontmoet. In die tijd heb ik veel geleerd, veel ervaring opgedaan en zelfs voorzitter geworden. Tot nu toe is mijn ervaring bij de jongerenraad dus een groot succes.

Kees Evers

21 jaar
Aline van Ewijk

Hoi, ik ben Aline, 18 jaar en zit op het Hoornbeeck college in Amersfoort. Hier volg ik de opleiding voor onderwijsassistente. Ik zit 4 jaar in de jongerenraad en doe dit met veel plezier! In de JR zorg ik voor alles wat op instagram gebeurd, van berichten posten tot dm's beantwoorden. Ik wil graag voor de jongeren iets betekenen en hoop dat de gemeente naar ons zal blijven luisteren.

Aline van Ewijk

18 jaar
Aline van Etten

Hoi, mijn naam is Aline van Etten. Ik ben 16 jaar en woon in Opheusden. Momenteel doe ik de opleiding apothekersassistente op het Rijn IJssel in Arnhem. Ik zit sinds 2021 ook in de jongerenraad, en ben daar de penningmeester. Als penningmeester heb ik het overzicht over de facturen die binnenkomen en zorg ik dat deze op tijd betaald worden. Ik krijg door de jongerenraad meer inzicht in de politiek en alles wat daarmee samenhangt. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin, omdat het naast interessant ook gezellig is.

Aline van Etten

16 jaar

Begeleider

Ralf Reinders

Ralf Reinders is jongerenwerker in dienst van Mozaiek Welzijn en begeleider van de Jongerenraad Neder-Betuwe. De begeleider is geen lid van de jongerenraad en mag dus ook geen beslissingen maken binnen de jongerenraad. Hij ondersteunt en adviseert, zodat de jongerenraad in staat is om de eigen doelen te behalen. (https://www.mozaiekwelzijn.nl/)

Ralf Reinders

46 jaar