Aline van Ewijk

Hoi, ik ben Aline, 20 jaar en ik werk in het onderwijs als onderwijsassistente. Ik zit 6 jaar in de jongerenraad en doe dit met veel plezier! In de JR zorg ik voor alles wat op instagram gebeurd, van berichten posten tot dm's beantwoorden. Ook ben ik notulist. Ik wil graag voor de jongeren iets betekenen en hoop dat de gemeente naar ons zal blijven luisteren.

Aline van Ewijk

20 jaar
Aline van Etten

Hoi, mijn naam is Aline van Etten. Ik ben 19 jaar en woon in Opheusden. Momenteel studeer ik Planologie en Klimaat in Deventer. Ik zit sinds 2021 in de jongerenraad en ben daar de penningmeester. Als penningmeester heb ik het overzicht over de facturen die binnenkomen en zorg ik dat deze op tijd betaald worden. Ik krijg door de jongerenraad meer inzicht in de politiek en alles wat daarmee samenhangt. Ik heb het erg naar mijn zin en heb ook al veel geleerd. Daarnaast is het altijd erg gezellig.

Aline van Etten

19 jaar
Femke Lantinga

Hoi, mijn naam is Femke Lantinga, 18 jaar oud en ik woon in Ochten. De jongerenraad trok mij al een tijdje en op dit moment heb ik er eindelijk tijd voor gevonden. Op dit moment heb ik nog geen taak binnen de jongerenraad. Wel ben ik heel erg enthousiast om een bijdrage te mogen leveren binnen de jongerenraad Neder-Betuwe!

Femke Lantinga

18 jaar
Sabrina van Elst

Hoi, mijn naam is Sabrina van Elst, 21 jaar en woonachtig in Dodewaard. Momenteel studeer ik Facility management aan de HAN in Nijmegen. Begin 2022 ben ik als secretaris begonnen bij de Jongerenraad. Binnen de JR zorg ik dus voornamelijk voor het contact met de Gemeente, maar ook met bijvoorbeeld andere jongerenraden. Ik hoop in de periode die ik bij de jongerenraad zal zijn, veel ervaring op te doen en voor de jongeren binnen de Neder-Betuwe iets kan betekenen

Sabrina van Elst

21 jaar
Reindert van der Meijden

Hoi ik ben Reindert, 20 jaar oud en komt uit Opheusden. Ja, hoe ik in JR ben terecht gekomen? Dat komt door Ralf, die zei kom een keer langs en zo gebeurde dat. En het beviel wel. Dus ja, gezellige mensen. Kom dus ook bij de JR!

Reindert van der Meijden

20 jaar

Begeleider

No Team Group Found