Aline van Ewijk

Hoi, ik ben Aline, 19 jaar en zit op het Hoornbeeck college in Amersfoort. Hier volg ik de opleiding voor onderwijsassistente. Ik zit 4 jaar in de jongerenraad en doe dit met veel plezier! In de JR zorg ik voor alles wat op instagram gebeurd, van berichten posten tot dm's beantwoorden. Ik wil graag voor de jongeren iets betekenen en hoop dat de gemeente naar ons zal blijven luisteren.

Aline van Ewijk

19 jaar
Aline van Etten

Hoi, mijn naam is Aline van Etten. Ik ben 18 jaar en woon in Opheusden. Momenteel doe ik de opleiding apothekersassistente op het Rijn IJssel in Arnhem. Ik zit sinds 2021 ook in de jongerenraad, en ben daar de penningmeester. Als penningmeester heb ik het overzicht over de facturen die binnenkomen en zorg ik dat deze op tijd betaald worden. Ik krijg door de jongerenraad meer inzicht in de politiek en alles wat daarmee samenhangt. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin, omdat het naast interessant ook gezellig is.

Aline van Etten

18 jaar
Sabrina van Elst

Hoi, mijn naam is Sabrina van Elst, 21 jaar en woonachtig in Dodewaard. Momenteel studeer ik Facility management aan de HAN in Nijmegen. Begin 2022 ben ik als secretaris begonnen bij de Jongerenraad. Binnen de JR zorg ik dus voornamelijk voor het contact met de Gemeente, maar ook met bijvoorbeeld andere jongerenraden. Ik hoop in de periode die ik bij de jongerenraad zal zijn, veel ervaring op te doen en voor de jongeren binnen de Neder-Betuwe iets kan betekenen

Sabrina van Elst

21 jaar
Judith van Meerten

Ik ben Judith van Meerten en 17 jaar oud. Vanaf 7 juni ben ik lid van de jongerenraad Neder-Betuwe. Ik zit op het Lodenstein college in Kesteren. En daar zit ik in het 4e jaar van vmbo gt en daar volg ik het profiel groen. Ik ben bij de jongerenraad gekomen omdat ik meer met politiek wil doen. Verder heb ik geen taal binnen de jongerenraad, maar ben ik een algemeen lid. Naast de jongerenraad vind ik het leuk om te rijden op mijn schakelbrommer, en te werken bij de Baterijen in Ochten.

Judith van Meerten

17 jaar
Reindert van der Meijden

Hoi ik ben Reindert, 20 jaar oud en komt uit Opheusden. Ja, hoe ik in JR ben terecht gekomen? Dat komt door Ralf, die zei kom een keer langs en zo gebeurde dat. En het beviel wel. Dus ja, gezellige mensen. Kom dus ook bij de JR!

Reindert van der Meijden

20 jaar

Begeleider

Ralf Reinders

Ralf Reinders is jongerenwerker in dienst van Mozaiek Welzijn en begeleider van de Jongerenraad Neder-Betuwe. De begeleider is geen lid van de jongerenraad en mag dus ook geen beslissingen maken binnen de jongerenraad. Hij ondersteunt en adviseert, zodat de jongerenraad in staat is om de eigen doelen te behalen. (https://www.mozaiekwelzijn.nl/)

Ralf Reinders

47 jaar